احتمالا در ۵۰ سال آینده ما خواهیم فهمید که چگونه تاکسی های هوایی بسازیم و سایر فنآوری های نوظهور مانند پیل های سوختی هیدروژنی مقرون به صرفه در دسترس عموم قرار خواهند گرفت. با تی تاکسی ما قدم اول را برداشته ایم.
هم اکنون تی تاکسی با بهره مندی از خودروهای هیبریدی با سوخت پاک گام مهمی در ارتقاء صنعت حمل و نقل مسافری در کشور برداشته است.
برای رزرو و استفاده از خدمات شرکت تی تاکسی میتوانید روی یکی از روش های کلیک کنید:
۱- رزرو آنلاین
۲- تماس سریع
در کمتر از یکصد سال، بشر از اسب سواری به پرواز های فضایی رسیده است. تمایل سیری ناپذیر ما به کشف و نیاز مستمر به سفر باعث شده است که بخش سفر و تکنولوژی سفر شاهد پیشرفت سریع و برق آسایی باشد.
به گزارش یورونیوز، زندگی در دوران فنآوریهای نوآورانه جدید و انرژی های تجدیدپذیر و استانداردهای جدید برای سفر شرایطی را فراهم میکند و در آینده باید منتظر تحولات پیشگامانهای باشیم که مختصات فعلی را تغییر خواهند داد.
اثرات مداوم همه گیری ویروس کرونا و تشدید وضعیت اضطراری آب و هوایی تاثیر تعیین کننده ای روی وسایل حمل و نقل دارند. برای بسیاری از جمله میشل لانگزال، مدیر عامل استارتاپ هلندی «فستند» آینده وسایل حمل و نقل برقی خواهد بود.
وی می گوید: «اساسا تا سال ۲۰۵۰ همه وسایلی که با سوخت فسیلی کار میکنند، متوقف خواهند شد.»
این شرکت دارای شبکه ایستگاه های شارژ در سراسر اروپاست که ۱۰۰ درصد انرژی سبز خود را از انرژی خورشیدی یا باد تامین میکنند.
لانگزال به یورونیوز می گوید: تمرکز اصلی در دهه آینده باید امکان انتقال به خودروهای برقی باشد. همچنین ما شاهد باترهای «ای وی» بسیار بزرگتری خواهیم بود زیرا شارژ سریعتر به مردم آزادی بیشتری می دهد.
با این حال دکتر جاستین بیشاپ، اقتصاددان و محقق سابق در حوزه تجزیه و تحلیل حمل و نقل از دانشگاه کمبریج می گوید که انتقال به انرژی الکتریکی ممکن است برای مقابله با آلاینده ها و دیگر آسیب های زیست محیطی نباشد.
وی می افزاید: «انتقال به خودروهای برقی و هیدروژنی آلاینده هایی میدهد.
با این حال می تواند عواقب ناخواستهای را هم ایجاد کند. که در طول سالها در مورد سوختهای زیستی مشاهده کرده ایم. صرف نظر از این، اگر ما از صد درصد انرژی فسیلی به صد در صد انرژی برقی یا هیدروژنی منتقل شویم مقادیر زیادی انرژی و منابع دیگر مورد نیاز است.»
در همین راستا در کشور ما هم شرکت تی تاکسی در زمینه استفاده از خودروهای هیبریدی گام بلندی در پیشرفت و به روز رسانی این صنعت برداشته است.
برای جاستین بیشاپ، دستیابی به اهداف پایدارتر باید در تقابل با رشد بی قید و شرط تقاضا برای انرژی باشد. بنابراین با پیشرفت برنامه ریزی یکپارچه شهری و کاربری زمین که به کاهش فاصله ها کمک کند( مانند ایده شهر ۱۵ دقیقهای).
ما به مسیری می رویم که اکثر سفرها با حداکثر فعالیت انسانی همراه باشد مانند پیاده روی، دوچرخه سواری و روشهای پایدار حمل و نقل مانند حمل و نقل عمومی.
یا بویگ، محقق در سیاست محیط زیست و مشاور سفر با دوچرخه می گوید: «در سناریوی بحران زیست محیطی و بهداشت جهانی، سفر فعال بهترین گزینه برای حمل و نقل است.»
او معتقد است که باید فضای شهر را به نفع سفرهای فعال بازطراحی کنیم با خطوط ویژه دوچرخه و گسترش پیاده روی.
او معتقد است که سفر فعال باید به اندازه کافی ایمن و راحت باشد تا به سیاستی همه جانبه تبدیل شود.
آدتاوو بامیدورو، مدیر عامل و بنیانگذار استارتاپ نیجریه ای حمل و نقل می گوید: « در ۵۰ سال آینده، سفر ها ۱۰۰ درصد سفرهای مشارکتی می شود، سفرهای مبتنی بر تقاضا، مستقل با محوریت باطری ها، سلول های سوختی و هیدروژن.»
او می گوید به زود هیچکس نیازی به داشتن وسیله نقلیه نخواهد داشت نه در آمریکا و نه در آفریقا و بلیط پرواز به ماه برای طبقه متوسط مقرون به صرفه خواهد شد.
در حالی که سفرهای تجاری فضایی عمدتا اکنون اختصاص یه سرمایه داران بزرگ دارد.
اما حمل و نقل زمینی آزمایشی با پروژه هایی همانند هایپرلوپ که یک سیستم حمل و نقل زمینی و زیر زمینی فوق سریع است در سطح جهانی در حال توسعه است.
در این سیستم مردم در شبکه ای از کپسولها با سرعت بسیار بالا در لولههای فشار پایین حرکت میکنند. بیشاپ گرشتا، مدیر عامل و بنیانگذار هایپرلوپ ایتالیا می گوید : «اینها ماشینهای پیشرفته ایی هستند که از هوش مصنوعی استفاده میکنند و قادرند در کوتاهترین زمان ممکن به بیشترین افراد در یک مسیر خدمات رسانی کنند تا تاثیر انرژی به حداقل برسد.»
در آینده حتی مفهوم مالکیت خودرو به تدریج از بین می رود. حتی کسانی هستند که فکر میکنند که پرواز از جایی به جای دیگر به امر عادی بدل میشود. کریستین وانگ، مدیر عامل مرکز نوآوری لوفتهانزا که حتی پروازهای خودران نیز بیشتر مورد پذیرش قرار خواهند گرفت.
وی می گوید: «احتمالا در ۵۰ سال آینده ما خواهیم فهمید که چگونه تاکسی های هوایی بسازیم. و سایر فنآوری های نوظهور مانند پیل های سوختی هیدروژنی مقرون به صرفه در دسترس عموم قرار خواهند گرفت.
با این حال این بدان معناست که ما همچنان در سفر خواهیم بود.
این مقاله بخشی از مقالات یورونیوز به مناسبت هفته حمل و نقل است که از ۱۳ تا ۱۷ سپنتامبر منتشر می شود.
در پایان ضمن آرزوی سلامتی برای همه هموطنان، شما میتوانید برای استفاده از تاکسی های مدرن با استانداردهای به روز دنیا از طریق تی تاکسی اقدام نمایید.
تا ۵۰سال آینده نه فقط در ایران بلکه در تمام دنیا : موشک
های کبری و صغری مدرن تر میشوند ولی صنایع حمل و نقل
عمومی همین شکلی می مونند,. بدنه هاشون سبک تر دو
مصرف سوخت کاهشی تر ولی سراب تاکسی هوایی و.. در
هیچ کشوری سرانجام ندارد، فیلم های سینمایی هالیوودی
۲۰۰۲تا۲۰۰۶گویای این مطلبه، توی فیلم های مربوط آیندهای
نزدیک که غالباً اشاره به ۲۰۲۰بود تاکسی های هوایی چندین
کانال هوایی را میبینید!اما الان ۲۰۲۴ رسیدیم و خبری از آن
رویا در نیویورک هم نیست! در عوض آمریکا در این مدت در
۶۰جنگ سرد و یازده جنگ مستقیم شرکت کرد،دولتها سرگرم
نزاع و کشمکش های تعدیل قدرت چگونه فرصت کنند دانش
و فناوری محرمانه را به سمت رفاه اجتماعی و .. سوق دهند؟!
اصغری عزیز، از شما بخاطر توجه و اعلام نظرتان سپاسگزاریم.
موضوع بسیار جذابیه و البته شاید کمی اقرار آمیز. در هر صورت جلوی
پیشرفت تکنولوژی و هوش مصنوعی نمیشه گرفت.
حامی عزیز
سپاسگزارم از دیدگاه و توجه به این مطلب.
روزگارتون خوش